Topmadrasser

At have en god topmadras kan gøre underværker for din søvn. Derfor kan det næsten føles som at få en helt ny seng, hvis du investerer i en ordentlig topmadras. Samtidig forlænger en topmadras din sengs levetid, men da topmadrassen er din primære berøringsflade gennem natten vil levetiden for en topmadras være 3-8 år afhængig af topmadrassens kvalitet og vedligeholdelse.

Valg af topmadras

Når du køber en ny topmadras, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker omkring dit behov, så du vælger den rigtige madras. Den rigtige topmadras kan gøre underværker på din seng, hvis du for eksempel mener, at din seng er for hård eller for blød. Er din seng for hård, kan en blød topmadras godt kompensere for sengens hårdhed. Omvendt skal man selvfølgelig vælge en hård model, hvis man føler, at sengen er for blød.
Overvej betrækket
Du kan finde mange forskellige typer af topmadrasser på markedet. Start med at kigge på betrækket – Det er altid en rigtig god idé at købe en, hvor betrækket er aftageligt og kan vaskes, da det gør, at topmadrassen kan holde længere. Betrækket på topmadrassen består oftest af stof og en polyester fiber plade, som beskytter fyldet. det er vigtigt, at betrækket er quiltet over hele overfladen. Dette skyldes, at det ellers vil glide rundt ved brug.
Topmadrasser fra ProSleep har alle aftageligt betræk og fås enten med en kerne af Memoryskum eller Latex.
Memory-skum topmadras
Ergonomiske madrasser i memory-skum tilpasser sig efter kroppens form og øger blodgennemstrømningen under søvnen. Dette sker ved, at kropsvarmen varmer skumkernen op, og der hvor kroppens punkter trykker på madrassen, bliver denne blødere. Da madrassen følger kroppens naturlige form, giver den således en optimal støtte i nakke, ryg og skuldre. Topmadrassen i memoryskum er med medium fasthed.
Latex topmadras
Latex topmadrasser har mange elastiske punkter og giver en god blodgennemstrømning på kroppens støttepunkter. Den åbne cellestruktur giver en optimal ventilering og sikrer en god sovetemperatur. En medium til fast topmadras.
Topmadrasser i flere variationer
Udover almindelige topmadrasser har vi også U-split og H-split topmadrasser, der passer til dig, der har en elevationsseng. Ulempen ved en dobbelt elevationsseng er ofte, at man har 2 topmadrasser, og derved også en revne mellem madrasserne. Denne revne undgår du ved at have en topmadras med et split i den ene ende eller i begge ender. Derudover har vi også topmadrasser til baby- og juniorsenge.

ProSleep Trykaflastende topmadras – 5 cm kerne

 

Denne topmadras fra ProSleep har en 5 cm kerne af trykaflastende memory skum, som former sig efter din krop og vægt. Dette gør, at blodgennemstrømningen øges under søvnen samtidig med, at den giver den bedste støtte til hele kroppen.
Topmadrassen følger rygsøjlens naturlige kurver og giver en god nattesøvn med optimal støtte til ryg, nakke og skuldre.

Fyld: 50 mm trykaflastende memory-skum
Betræk: 100% Poly Stretch
Certificering: Oeko-Tex 100
Vask/Tumbling: Vaskbart betræk, 40°C
Ekstra: Ergonomisk støttende og allergivenlig

Topmadrassen fås i flere størrelser samt med og uden split og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk

ProSleep Advance trykaflastende topmadras – 8 cm kerne

 

Advance topmadras fra ProSleep har en 8 cm kerne af tyk trykaflastende memory skum, der giver de bedste betingelser for en god nattesøvn med sine to sider.
Topmadrassens ene side er den temperaturregulerende side. Derudover har den en aktiv side med 3D profil. Denne side er delt i 7 zoner, der stimulerer kroppens blodgennemstrømning gennem hele natten. Hver af de 7 zoner har en individuel 3D profil, der foruden stimulering også sørger for ergonomisk korrekt støtte til din krop. Siderne er med sportstekstil, der gør madrassen ekstra åndbar og leder varmen væk fra kernen.

Fyld: 80 mm trykaflastende memory-skum
2 sider: 7 zonet 3D profil eller neutral side
Betræk: 100% poly stretch
Certificering: Oeko-Tex 100
Vask/Tumbling: Vaskbart betræk, 40°C
Ekstra: 3D side – ergonomisk støttende og allergivenlig

Topmadrassen fås i flere størrelser samt med og uden split og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk 

ProSleep Latex topmadras – 5 cm kerne

 

Latex topmadrassen fra ProSleep har en ventilerende latex kerne på 5 cm. En topmadras af latex giver på grund af den støttende cellestruktur en mere rolig nattesøvn.
Topmadrassen følger de naturlige kurver i rygsøjlen og giver dermed optimal støtte til ryg, nakke og skuldre. Med en latex topmadras fra ProSleep får du en ekstra komfortabel topmadras med elastisk kerne, der sikrer dig en god søvn.

Fyld: 50 mm ventilerende Latex (80% syntetisk/20% Naturlatex)
Betræk: 100% Poly Stretch
Certificering: Oeko-Tex 100
Vask/Tumbling: Vaskbart betræk, 40°C
Ekstra: Ergonomisk støttende og allergivenlig

Topmadrassen fås i flere størrelser samt med og uden split og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873