Hovedpuder

Hos ProSleep har vi forskellige typer af hovedpuder at vælge imellem. Vi ved, at valget af hovedpude er en meget individuel ting, og det kan ofte være svært at navigere rundt i, hvilken størrelse og fylde, der passer bedst til en. Nogle vil have flade hovedpuder, andre en høj fast og igen andre en høj men blød hovedpude. Mulighederne er mange men med god vejledning, kan den perfekte hovedpude blive din næste.

3 Gode råd

Her har vi samlet 3 gode hovedpude råd, som måske kan hjælpe dig på vej i jagten på den optimale hovedpude.
  1. Hvis du sover godt igennem natten og vågner frisk og udhvilet, så skal du ikke bekymre dig. Men hvis dette umiddelbart ikke er tilfældet, skulle du måske tage et kig på din hovedpude. Din hovedpude kan sagtens være synderen til dårlig nattesøvn. Men hvad skal man så vælge?
    Har din hovedpude været god, da den var ny, er det fint at tage udgangspunkt i specifikationerne på denne.
  2. Når du sover, handler det om at belaste din nakke, skuldre og ryg mindst muligt. Dette gøres bedst i den såkaldte neutralstilling (som når du går og sidder), fordi trykket på bruskskiverne mellem hvirvlerne i ryggen på den måde er ligeligt fordelt. Jo længere du bevæger dig væk fra den neutrale stilling, jo mere belastes kroppen af et skævt tryk.
  3. Når du skal vælge pude, er det derfor også vigtigt at vide, hvordan man ligger og sover om natten – altså hvad din favorit sovestilling er – da dette har stor betydning for valg af hovedpude. Sover du på ryggen, skal din hovedpude være flad. Sover du derimod mest på siden, så skal du have en hovedpude med mere fyld, der bedre kan støtte dit hoved. Er du bredskuldret skal du vælge en høj hovedpude.

ProSleep Dunpuder

 

ProSleep dunpuder er lækre hovedpuder med fyld af fine nye europæiske dun og småfjer. Dunpuderne er 3-lags puder, så de giver en rigtig god støtte til hoved og nakke. Puderne fås i flere højder, så de passer til netop dit behov.

Fyld: Europæiske dun/småfjer
Bæreevne: 9 i de ydre kamre og 6 i det indre kammer
Vår: Bomuldscambric
Konstruktion: 3-lags hovedpude
Certifikat: Oeko-Tex 100, NOMITE og DownAfresh
Garanti: 2 års garanti

Puderne fås i flere fyldmængder og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk

ProSleep Ergonomisk pude

 

Denne pude fra ProSleep indeholder trykaflastende og temperaturregulerende memory-skum. Dette er med til at lade hoved, nakke og skuldre hvile i den mest optimale position med naturlig støtte gennem hele natten. Puden har indbyggede luftkanaler, som skaber luftcirkulation i puden.

Puden kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk 

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873