Senge

BÆREDYGTIG SENG

En bæredygtig seng er produceret i bæredygtige og genanvendelige materialer, der tager hensyn til miljøet. Copenhagen Ecobeds har en fantastisk god komfort med en lamelbund og madras opdelt i 5 zoner for optimal komfort. Sengene er samtidig Oeko-Tex og ECOLABEL Certificeret.
Der er derudover mulighed for at få sengene i fire skønne farver samt kombinere dem med en væghængt gavl og en fin puf for at fuldende udtrykket.

ProSleep Copenhagen Ecobeds er produceret til at kombinere bæredygtighed, flot design og god komfort.

ProSleep Copenhagen Ecobed – Bæredygtig seng

 

Denne seng er fremstillet af 100% genanvendeligt plastikaffald. Her får du en bæredygtig seng med en lækker vendbar madras opdelt i 5 zoner lavet af waterlilly skum og visco materiale af høj kvalitet. Der er mulighed for at få madrassen i enten medium, fast eller ekstra fast. Ovenpå madrassen får du en topmadras i latex med en 4 cm kerne. Madrassen ligger i en sengeramme med en bund af lameller betrukket med stof.

 

Sengen fås i flere størrelser og farver og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep Copenhagen Ecobed – bæredygtig elevationsseng

 

En moderne, stilren og smuk elevationsseng, der er produceret med omtanke for miljøet samtidig med, at sovekomforten er i top.
Her får du en lækker dansk produceret elevationsseng med en sengeramme med stofbetrukket hævebund med en lydløs linak motor. Ovenpå er en vendbar Waterlilly madras og øverst en latex topmadras med 4 cm kerne. Sengen er fremstillet i 100% genanvendeligt plastaffald.

Sengen fås i flere størrelser og farver og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873