Senge

ProSleep er også dansk producerede kvalitets senge. Du finder både Kontinental senge, Elevations senge samt boxmadrasser hos ProSleep. Ønsker du en optimal sovekomfort uden at skulle betale en formue, så læs videre her.

Hos ProSleeps senge er kvalitet i højsæde samtidig med, at sengene har et smukt tidsløst design, der passer perfekt i de danske soveværelser. Du kan sammensætte din nye seng, så den netop opfylder dine behov for støtte og aflastning. Du kan ligeledes vælge mellem flere designs, så du får lige præcis det udtryk i soveværelset, som du ønsker.

Sengene fra Prosleep har en fantastisk god højde, så de er nemme at komme i og stige ud af igen om morgenen.

Kontinentalseng

En Kontinentalseng er en seng, der er bygget op i 3 lag for at give dig optimal liggekomfort. Nederst er der en boxmadras, der udgør bunden af sengen. Ovenpå ligger der en 5-zonet springmadras med pocket- fjedre og øverst en topmadras i enten latex eller memory skum.

I en Kontinentalseng er der hverken en sengeramme eller lameller, men 3 lag af madrasser, hvilket også gør, at Kontinentalsenge er højere end almindelige senge. Topmadrassen på en Kontinentalseng er en stor topmadras, og du undgår således revnen i midten mellem madrasserne. Dette betyder dog ikke, at du ved en dobbelt kontinentalseng behøver at vælge samme hårdhed i madrassen eller samme fjerdetype. I kan sammensætte det, så det passer præcis til jeres behov.

Elevationsseng

En elevationssseng kan indstilles individuelt, så den passer præcis til dig, alt efter din højde, kropsform og foretrukken sovestilling. Elevationssengen består af en bund med lameller, der kan justeres op og ned i hoved- og fodende, så du ikke behøver at stable puder op. Justeringen sker nemt og lydløst via en fjernbetjening. Ovenpå ligger en 5-zonet springmadras med pocketfjedre, der giver dig en optimal liggekomfort. Øverst ligger en topmadras i enten latex eller memory skum.
Elevationssengen er optimal til dig, der holder af at læse eller se tv i sengen eller til dig, der har gener i ryg, arme eller ben. En dobbelt elevationsseng leveres enten med to separate topmadrasser eller en stor H-split topmadras, så du undgår revnen i midten, men stadig kan justere sengene individuelt.

Boxmadras

Boxmadrassen er en meget populær senge løsning, da du her blot behøver at sætte ben på for at have en komplet seng. Boxmadrassen er især populær på børneværelser og gæsteværelser, da den er nem at flytte ved rengøring. Boxmadrasser har i dag en lige så god liggekomfort som andre senge, da selve madrassen består af samme type pocketfjedre opdelt i 5 zoner som andre springmadrasser.

Bæredygtig seng

Med en sengeramme fremstillet af 100% genanvendeligt plastaffald er ProSleep Copenhagen Ecobed en smukt designet bæredygtig seng, der tager hensyn til miljøet. Sengen har en god vendbar madras lavet af Waterlilly skum af højeste kvalitet opdelt i fem zoner for at give den mest optimale støtte. Madrassen ligger i sengerammen, der har en bund af lameller betrukket med stof. Ovenpå madrassen ligger en lækker topmadras i enten latex eller memory-skum.
Den bæredygtige seng er fremtidens seng til den bevidste forbruger, der ønsker at tænke på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873