Senge

BOXMADRAS

En Boxmadras har i dag en lige så god liggekomfort som andre senge, da madrassen består af samme 5-zone opdeling og pocketfjedre som andre springmadrasser. Det gør boxmadrassen til en meget populær senge løsning, da du her blot behøver at sætte ben på for at have en komplet seng. Boxmadrassen er især populær på børneværelser og gæsteværelser, da den er nem at flytte ved rengøring.

ProSleep boxmadrasser er udviklet til at give dig en velafbalanceret søvn. De er produceret af danske kvalitetsmaterialer, der bevarer de gode egenskaber i mange år og bidrager til den ideelle søvnoplevelse.

ProSleep Bergen – Boxmadras

 

Denne boxmadras består af 19 cm ben og en 36 cm 5-zonet madras med pocketfjedre. Øverst ligger der en 8 cm topmadras i enten Latex eller Celcius. Madrassen fås både som en fast madras og en mellem madras, ligesom den også kan fås med Multipocketfjedre, afhængig af din vægt.

Madrassens fjedre har 25 mm antibakteriel cooltex skum på alle sider, der sikrer en øget stabilitet og holdbarhed. Madrassen har felter med antiskrid, således at topmadrassen altid ligger, hvor den skal. Du får her mulighed for at vælge mellem 2 farver samt flere typer af ben.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep Tokyo Magasinseng – Boxmadras med opbevaring

 

Denne boxmadras er opbygget af en stabil bund med et stort magasinrum med plads til opbevaring. Ovenpå er en lamelbund, der giver madrassen mulighed for at ånde. På bunden er monteret gasstøddæmpere og en løftemekanisme, der åbner magasinrummet med en rolig bevægelse. Selve madrassen er en god vendbar madras med 5-zonet pocketfjedre system, som kan fås i flere hårdheder. Madrassen er polstret med antibakteriel cooltex skum, der giver en bedre stabilitet og holdbarhed. Øverst får du en lækker topmadras med 60 mm kerne i enten memory-skum eller latex.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873