Senge

Valg af ny seng

At vælge ny seng behøver ikke at være svært, bare man bliver guidet rigtigt igennem de forskellige valg. Vi har nedenfor lavet en beskrivelse af de forskellige faktorer, du bør være opmærksom på ved valg af ny seng samt en beskrivelse af senge typerne.  Du er også altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 2112 1873 for at få mere vejledning.

Type af seng

Der kan være stor forskel på behov i forbindelse med valg af ny seng. Bruger du udelukkende sengen til at sove og restituere i, så vil du få størst glæde af en Kontinentalseng eller en helt almindelig boxmadras. Elsker du derimod at læse en god bog i sengen, se fjernsyn eller har du fysiske udfordringer, der stiller krav til f.eks. sovestilling, så er en elevationsseng det helt rigtige valg. Ønsker du derimod en vandseng, hvor du opnår den ultimative støtte og søvn, og hvor du selv kan regulere varmen i din seng, ja så er det også en mulighed hos ProSleep.

 

Fasthed i madrassen

Alle vores madrasser i de almindelige senge er 5-zonet madrasser med pocketfjedre, hvilket giver en optimal liggekomfort natten igennem. I vores vandseng er det derimod dæmpningen, der afgør fastheden i madrassen.

Selve fastheden af madrassen er et meget vigtigt parameter, når du køber ny seng. Det er madrassens hårdhed, der afgør, hvor meget aflastning kroppens hvilepunkter får. Valg af fasthed i din madras afgøres ud fra din vægt og er beskrevet nedenfor.

Under 75 kg: Medium madras fasthed og Pocketfjedre
75 kg -95 kg: Fast madras fasthed og Pocketfjedre
Over 95 kg: Fast madras fasthed og Multipocketfjedre

Er du i tvivl om hvilken hårdhed, der passer bedst til dig, så ring til vores kundeservice – her kan de vejlede dig, så du får den helt rigtige seng.

 

Senge størrelser

Sengens størrelse spiller også en væsentlig rolle i forhold til din søvnkomfort. Det er vigtigt at kunne brede sig i sin seng og vende sig i løbet af natten uden at vågne på grund af pladsmangel. For nogle er det pladsen i soveværelset, der afgør senge størrelsen, så sørg for at tage mål til sengen, inden du køber den.

Sover du alene er den typiske senge størrelse 90×200 cm eller 120×200 cm, hvis du ønsker god plads i bredden. Sover du for det meste alene, men af og til 2, så er en trekvart seng på 140×200 cm optimal. Sover I altid 2 i sengen er en dobbeltseng på enten 160×200 cm eller 180×200 cm at foretrække. Er den ene af jer mere end 190 cm høj kan det være rart med en ekstra lang seng 180×210 cm, så fødderne ikke stikker ud over kanten i fodenden. Ønsker i rigtig meget plads at brede jer på. Så er King Size Kontinentalsengen i størrelsen 210×210 cm det helt oplagte valg.

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873