Tekstiler

SENGETØJ

ProSleep sengetøj er en eksklusiv serie af sengelinned til både enkelt og dobbeltdyner. Sengesættene er satinvævet af fine tynde tråde i 100% bomuld og lukkes med lynlås i både dyne- og pudebetræk. Sengesættene har et smukt udtryk og er dejligt blødt at sove i. Der medfølger altid pudebetræk i størrelsen 60×63 cm til et dynebetræk.

ProSleep Sengetøj – Blød og lækker bomuldssatin

 

Med disse lækre sengesæt kan du tilføje den ægte luksuriøse “hoteloplevelse” til dit eget soveværelse. Dette eksklusive sengelinned er dansk designet og kan løfte ethvert soveværelse til nye højder. Sengetøjet er produceret i lækker bomuldssatin, som giver et blødt og holdbart sengesæt. Bomuldsgarnet som anvendes til de smukke sæt er vævet af en ekstra lang bomuldsfiber, som kan sammenlignes med fibrene i Egyptisk bomuld.

 

Sengetøjet fås i flere størrelser, mønstre og farver og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk.

ProSleep Sengetøj – Thread Count 220

 

Lækre satinvævede sengesæt i Thread Count 220. Sengetøjet er fremstillet i blødt bomuldssatin, som er ekstra fin, blød og merceriseret bomuld. Sengesættene lukkes nemt og praktisk med lynlås i både pude- og dynebetræk.

Thread Count er en beskrivelse af, hvor mange tråde, der er vævet lodret og vandret i en kvadrat tomme stof. Antallet kan i vævet stof variere fra 150 og helt op til 800.
Som hovedregel er sengetøjet mere luksuriøst, blødt og tæt jo højere Thread Count, det har. Men kvaliteten af garnet har også en stor betydning for, hvordan produktet føles. Derfor kan Thread Count ikke alene fortælle, hvilken kvalitet sengetøjet har.

Sengetøjet fås i flere størrelser, farver og mønstre og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk.  

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873