Senge

VANDSENG

Dansk produceret vandseng i elegant og tidløst design. En vandseng giver optimal sovekomfort, da den er specialfremstillet til netop din krop og dine søvnvaner. Sengen er individuelt tilpasset i forhold til dæmpning, vandmængde og temperatur, så den følger din krop for at trykaflaste samtidig med, at den har den rette temperatur hele natten.

Udvalget af vandsenge er stort, så vi har taget første beslutning for dig og skåret igennem forvirringen for at tilbyde det enkle valg. Den perfekte seng til den dybe søvn.

ProSleep by Akva – Vandseng

 

Denne vandseng er bygget op efter box princippet og giver en god komfortabel højde på 60 cm.

Sengen er bygget op omkring en sokkel med indbyggede vægtfordelere, hvorpå der ligger en bundplade. Herpå ligger selve vandmadrassen, der er i lamineret ftalat-fri-vinyl. Vandmadrassen fås i flere dæmpninger og kan fås som én stor madras eller opdelt i to enkelt madrasser, der giver mulighed for individuel dæmpning og temperaturer.

Madrassen har en sikkerhedsdug og herudover et aftageligt vaskbart og allergivenligt betræk. Yderst omkring vandmadrassen er der en softramme, der sikrer en behagelig stabil siddekant.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873