Senge

ELEVATIONSSENG

En elevationsseng kan indstilles individuelt alt efter din højde, kropsform og foretrukne sovestilling. Elevationssengen består af 3 lag. Nederst er en bund med lameller, der kan justeres op og ned i hoved- og fodende, så du ikke behøver at stable puder op. Det gøres nemt og lydløst via en fjernbetjening. I midten ligger en 5 zonet springmadras med pocketfjedre, der giver dig en optimal liggekomfort. Øverst ligger en topmadras i enten Latex eller Memory skum.

Elevationssengen er perfekt til dig, der holder af at læse eller se tv i sengen eller til dig, der har gener i ryg, arme eller ben. En dobbelt elevationsseng kan enten leveres med to separate topmadrasser eller en stor H-split topmadras, hvorved du undgår revnen i midten, men bevarer muligheden for at justere sengene individuelt.

ProSleep Lux / New York – Box Elevationsseng

 

Denne box elevationsseng hører hjemme i topklassen af elevationssenge. Her får du dobbelt fjedrelag, fast opdelt pladebund og slide back funktion.

Nederst en polstret træramme, ovenpå 2 lag af madrasser med pocketfjedre, der er samlet i ét stort cover. Sengen har ikke lamelbund, men i stedet en mere stabil opdelt pladebund, der sikrer en god stabilitet og lang levetid. Øverste fjedremadras er inddelt i 5 zoner, så den giver optimal støtte og liggekomfort. Ovenpå madrasserne ligger en lækker 8 cm topmadras i enten Latex eller Memoryskum, der fås med H-split til dobbeltsengen.

Elevationssengen er udstyret med Slide back funktion, der giver optimal siddekomfort ved brug af elevationsdelen. Her kører hele madrassen tilbage mod væggen, således at du stadig er i nærheden af sengebord og lampe.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

Prosleep Hybrid / Miami – Elevationsseng

 

Box elevationsseng i smart enkelt design. Her får du springmadras og elevationsbund samlet i et, der gør, at madrassen aldrig skrider ud. Det er derfor ikke nødvendigt med side- eller fodendebremser. Elevationssengen har fast bund og lydsvag Linak motor.

5 zonet springmadras med mere end 250 pocketfjedre, der giver kroppen en ergonomisk korrekt støtte. Fjedrene er omgivet af en antibakteriel cooltex skum, der giver en god stabil støtte samt lang levetid. Øverst ligger en 8 cm lækker topmadras i enten Latex eller Memoryskum, der kan fås som enkelt topmadras eller med H-split, så du slipper for revnen i midten af sengen.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep Advance / Boston – Elevationsseng

 

Denne seng består af en 20 cm polstret ramme med en fleksibel lamelbund, bestående af 42 lameller med antiskrid og regulerbar hårdhed på 6 af disse. Denne Elevationsseng har en lydsvag Linak motor, der via fjernbetjening stille og sikkert regulerer din liggeposition. Ovenpå lamelbunden ligger en 18 cm vendbar 5 zonet springmadras med pocketfjedre. Hver enkel posefjeder er omgivet af antibakteriel Cooltex skum, der giver en utrolig god stabilitet og holdbarhed. Madrassen har felter med antiskrid, således at topmadrassen altid ligger, hvor den skal.

Madrassen fås i to forskellige hårdheder og med pocketfjedre eller Multi pocketfjedre, alt afhængig af din vægt og ønsker til hårdhed. Øverst ligger en 8 cm topmadras i enten Latex eller Celsius skum. Topmadrassen har ventilerende tekstilnet på siderne, der gør, at topmadrassen nemmere kan komme af med overskydende fugt og varme. Du får her mulighed for at vælge mellem 2 farver, 2 typer af ben samt flere typer af sengegavle.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

Prosleep intelligent / Washington – Elevationsseng

 

Denne elevationsseng er i topkvalitet med et stilrent og elegant udtryk. Den er produceret med det helt unikke og intelligente fjedresystem, der tilpassser sig individuelt i forhold til din vægt og kropsform. Dette giver optimal støtte til hele kroppen gennem hele natten. Springmadrassen er opbygget af pocketfjedre, der er syet i hver sin pose for at give den mest optimale liggekomfort. I hver anden fjeder er der indsat en mindre fjeder, der er smallere og lavere end den yderste fjeder. Dette giver en madras, der altid kan tilpasse sig og møde din krop med det helt rigtige match og aflaste præcis der, hvor dine kropsformer synker ned. Derfor er madrassen ikke opdelt i zoner, da fjedrene selv finder den helt rigtige støtte.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

 

ProSleep Nordic – Elevationsseng

 

Denne elevationsseng består af en 12 cm polstret ramme med en fleksibel lamelbund, bestående af 28 lameller med antiskrid og regulerbar hårdhed på 5 af disse. Elevationssengen har en lydsvag Linak motor, der via fjernbetjening regulerer din liggeposition. Ovenpå ligger en 18 cm vendbar 5 zonet springmadras med pocketfjedre, der er omgivet af et lag polyether skum. Madrassen fås i to forskellige hårdheder, alt afhængig af din vægt, ligesom madrassen også kan fås med Multipocket fjedre. Øverst ligger der en 6 cm topmadras i enten Latex eller Celsius skum.

Sengen fås i flere størrelser og kan købes på www.soveland.dk

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873