Tekstiler

LAGNER

ProSleep lancerer nu også lagner i samme høje kvalitet som resten af sortimentet. Vores lagner er Oeko-Tex certificerede og fås i forskellige typer og størrelser.

ProSleep Stræklagner

 

Premium stræklagner fra ProSleep er ekstra kraftige jerseylagner til din madras. Lagnerne er syet af strækbart jersey, der giver en blød overflade og ligger stramt på sengen. Bløde og lækre bomuldslagner, der holder vask efter vask. Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Perfekt pasform til madrasser op til 35 cm i højden. Kraftig elastik langs hele kanten.

Stræklagnerne fås i flere størrelser og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk

ProSleep Kuvertlagner

 

ProSleep kuvertlagner er satinvævet med fine tråde af 100% bomuld med en Thread Count på 220. Dette giver slidstærke lagner med en dejlig blød overflade. De passer perfekt til madrasser fra 5-10 cm i højden selv efter mange vaske. Kuvertlagnerne er super lækre og eksklusive og giver sengen et smukt og fuldendt udtryk. 

Kuvertlagnerne fås i flere størrelser og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk 

ProSleep Faconlagner

 

Faconlagnerne fra ProSleep er lavet i 100% bomuld med en Thread Count på 220 og fås enten som bomuldssatinvævede eller percalevævede. Dette giver holdbare kvalitetslagner, der holder formen og holder sig pæne i mange år selv efter flere vaske. Lagnerne passer perfekt til din boxmadras eller springmadras med højden 20-30 cm, og giver et dejligt blødt og behageligt underlag at ligge på.

Faconlagnerne fås i flere størrelser og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk

ProSleep Splitlagner

 

ProSleep Splitlagner er udviklet til elevationssenge med en topmadras med split. Splitlagnerne fra ProSleep er produceret i 100% bomuld og kan fås i både U-split med split i den ene ende og H-split med split i begge ender. Disse lagner er i bedste kvalitet og er ideelle, hvis du ønsker at bevare muligheden for at have madrasserne i elevationssengen til at stå i hver sin position. Splitlagnerne er kuvertlagner, der passer på en topmadras på 5-8 cm i højden samt med split på 60-70 cm. De vil ligge helt stramt og glat på sengen og vil give dig et perfekt underlag at ligge på uden irriterende folder.

Splitlagnerne fås i flere størrelser og kan købes hos vores forhandlere på www.soveland.dk og www.boligland.dk 

ProSleep - Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby, kontakt@prosleep.dk, 2112 1873