Sengetøj

ProSleep sengetøj er en eksklusiv serie af sengelinned til både enkelt og dobbeltdyner. Sengetøjet er satinvævet af fine tynde tråde i 100% bomuld og lukkes med lynlås i både dyne- og pudebetræk. Sengetøjet har et smukt udtryk og er dejligt blødt at sove i. Der medfølger altid pudebetræk i størrelsen 60×63 cm til et dynebetræk.

Se også vores udvalg af børne sengelinned ProSleep Kids.

Prosleep sengetøj - Flower Grey

ProSleep sengetøj

Nyhed – Efterår 2018 – Tread Count 400

Med dette lækre sengetøj fra ProSleep kan du tilføje den ægte luksuriøse “hoteloplevelse” til dit eget soveværelse. Dette eksklusive sengelinned er dansk designet og kan løfte et hvert soveværelse til nye højder.

Sengetøjet har en høj thread count på 400, hvilket både gør sengetøjet blødere og mere holdbart. Bomuldsgarnet som anvendes til dette smukke sæt, er vævet af en ekstra lang bomuldsfiber, som kan sammenlignes med fibrene i Egyptisk bomuld. Du finder hele sortimentet her.

Thread count er antallet af tråde vævet lodret og vandret i en kvadrat tomme stof. Thread Count i vævet stof kan variere fra 150 op til 800. Tommelfinger reglen er at jo højere trådtælling, jo mere luksuriøst, tæt og blødt vil sengetøjet føles. Men garnets kvalitet er også en meget vigtig faktor i hvordan produktets føles, så thread count alene fortæller ikke altid hele historien om sengetøjets kvalitet.

Klassisk sengetøj fra Prosleep

Lækker satinvævet sengesæt i Tread Count 220. Sengetøjet er satinvævet i små firkanter, der giver sengetøjet et elegant og stilrent udtryk. Se hele sortimentet af ProSleep Blocks her.