Vandseng

Dansk produceret vandseng i elegant og tidløst design. En vandseng giver optimal sovekomfort, da den er specialfremstillet til netop din krop og dine søvnvaner. Sengen er individuelt tilpasset i forhold til dæmpning, vandmængde og temperatur, så den følger din krop for at trykaflaste, samtidigt med at den har den rette temperatur hele natten.

Udvalget af vandsenge er stort, så vi har taget første beslutning for dig og skåret igennem forvirringen, for at tilbyde det enkle valg. Den perfekte seng, til den dybe søvn.

ProSleep by Akva – Vandseng

Vandseng - ProSleep by AkvaDenne vandseng er bygget op efter box princippet og giver en god komfortabel højde på 60 cm.

Sengen er bygget op omkring en sokkel med indbyggede vægtfordelere, hvorpå der ligger en bundplade. Herpå ligger selve vandmadrassen, der er i lamineret ftalat-fri vinyl. Vandmadrassen fås i flere dæmpninger og kan fås som én stor madras eller opdelt i 2 enkelt madrasser, der giver mulighed for individuel dæmpning og temperaturer.

Madrassen har en sikkerhedsdug og herudover et aftageligt vaskbar og allergivenligt betræk. Yderst omkring vandmadrassen er der en softramme, der sikrer en behagelig stabil siddekant.

Sengen fåes i størrelserne

140×200 cm – vejl. pris 29.999,-
180×210 cm – vejl. pris 31.999,-
200×220 cm – vejl. pris 34.999,-

Kan købes hos www.soveland.dk