Senge

Prosleep Box elevationsseng

ProSleep er også dansk producerede kvalitets senge. Du finder både Kontinental senge, Elevations senge samt boxmadrasser hos ProSleep. Ønsker du en optimal sovekomfort uden at skulle betale en formue, så læs videre her.

Hos ProSleep senge er kvalitet i højsæde samtidig med at sengene har et smukt tidsløst design, der passer perfekt i de danske soveværelser. Du kan sammensætte din nye seng, så den netop opfylder dine behov for støtte og aflastning. Du kan ligeledes vælge mellem flere designs, så du får lige præcis det udtryk i soveværelset, som du ønsker.

Sengene fra Prosleep har en fantastisk god højde, så de er nemme at komme i og stige ud af igen om morgenen.

ProSleep Dallas Kontinentalseng

ProSleep Elevationsseng

Vandseng

Som noget helt nyt forhandler vi hos ProSleep nu også vandsenge. Vores vandseng er naturligvis også dansk produceret og fremstår i et smukt design, ligesom kvaliteten også er helt i top. Vandsengen er fremstillet i samarbejde med Akva Waterbeds, som har mere end 35 års erfaring med produktion af vandsenge.

Vand har i generationer været lig med velvære for sjæl og krop. Intet beroliger sjæl og krop som at lytte til bølgernes brusen. Intet er så afslappende som at lade sig glide ned i et varmt bad. Vand er forkælelse – for mennesker i alle aldre. Så hvorfor ikke gøre det bedste for din krop og sove på en vandmadras. En vandmadras tilpasser sig altid til din krop, hvilket forhindrer trykpunkter og giver dig en unik trykaflastning gennem hele din søvn.