Hovedpuder

Hos ProSleep har vi flere forskellige typer af hovedpuder, at vælge imellem. Vi ved, at valget af hovedpuder man foretrækker er en meget individuel ting. Nogle vil have flade hovedpuder, andre en høj fast hovedpude og igen andre en høj men blød hovedpude.

3 gode råd

Derfor har vi samlet 3 gode hovedpude råd, som måske kan hjælpe dig på vej i jagten på den optimale hovedpude.

1. Hvis du sover godt igennem natten og vågner frisk og udhvilet, så skal du ikke bekymre dig. Men hvis dette umiddelbart ikke er tilfældet, skulle du måske tage et kig på din hovedpude. Din hovedpude sagtens kan være synderen til dårlig nattesøvn. Men hvad skal man vælge? Har din nuværende hovedpude været god da den var ny, er det fint at tage udgangspunkt i specifikationerne på denne.

2. Når du sover, handler det om at belaste din nakke, skuldre og ryg mindst muligt. Dette gøres bedst i den såkaldte neutralstilling (som når du går og sidder), fordi trykket på bruskskiverne mellem hvirvlerne i ryggen på den måde er ligeligt fordelt. Jo længere du bevæger dig væk fra den neutrale stilling, jo mere belastes kroppen af et skævt tryk.

3. Når du skal vælge pude, er det derfor også vigtigt, at vide, hvordan man ligger og sover om natten – altså hvad din favorit sovestilling er, da dette har stor betydning for valg af hovedpude. Sover du på ryggen, skal din hovedpude være flad. Sover du derimod mest på siden, så skal du have en hovedpude med mere fyld, der bedre kan støtte dit hoved. Er du bredskuldret skal du vælge en høj hovedpude.

 


ProSleep Dunpuder

ProSleep dunpuder er en lækker hovedpude med fyld af fine nye europæiske dun og småfjer. Dunpuderne er 3-lags puder, så de give en rigtig god støtte til hoved og nakke. Puderne fåes i flere højder, så de passer til netop dit behov.

Fyld: Europæiske dun/småfjer
Bæreevne: 9 i de ydre kamre og 6 i det indre kammer
Vår: bomuldscambric
Konstruktion: 3 lags hovedpude
Certifikat: Oeko-Tex 100, NOMITE, DownAfresh
Garanti: 2 års garanti

Størrelse og fyldmængde:

Lav hovedpude – 600 gram – vejl. pris 349,-
Mellem hovedpude – 700 gram – vejl. pris 399,-
Høj hovedpude – 800 gram – vejl. pris 449,-

Dunpude